Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött camembert recept

Töltött camembert
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók 6 főre:

    • 6 kerek camembert (elég hozzá a kisebb méretű is, ez olcsóbb is)
    • másfél nagyobb fej vöröshagyma
    • 30 dkg gomba
    • 30 dkg füstölt főtt tarja
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • liszt
    • 3 dl tej
    • 2 dl főzőtejszín
    • zsemlemorzsa
    • só,bors,őrölt szerecsendió

    Elkészítése:
    Felhevített olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a szintén apróra vágott gombát. Ezt sóval,borssal, őrölt szerecsendióval ízesítjük. Megvárjuk amíg a gomba elfövi a levét. Ezután kerül bele a felcsíkozott tarja. Összepirítjuk és félretesszük hűlni.
    A camemberteket keresztbe félbevágjuk, belsejüket kikaparjuk egy kanállal(én kiskanállal szoktam), majd megtöltjük az előbb elkészített raguval.
    2 db tojást, kb 20 dkg lisztbe ütünk, hozzáadunk 3 dl tejet és ezt kikeverjük. Először ebbe a masszába, majd zsemlemorzsába panírozzuk.(lehet duplán is akinek van türelme, én egyszer szoktam)
    Szép pirosra sütjük. A sajtbelsőket kis zöldfűszerrel, sóval és a főzőtejszínnel pár percig főzzük, majd a rántott sajtra tesszük vagy mellé kínáljuk. Én ezt nem mindig csinálom meg mert sima majonézzel is szeretjük. Köretnek rizst ajánlok hozzá.
    Vigyázat, nagyon laktató!)
    Jó étvágyat kívánunk!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá