Tojással rakott burgonya recept
                            Hozzávalók:
- 20 dkg füstölt szalonna
 - 8 db 
 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1,5 kg burgonya
 - 30 dkg kolbász
 - 2 dl tejföl
 - 1 teáskanál fűszerpaprika
 - 3 tk só
 - bors ízlés szerint
 - 4 ek napraforgó olaj
 
Elkészítése:
Szalonnát kis kockára összevágjuk.
A megfőzött megtisztított 4 db főtt tojással, a szeletekre vágott burgonyával és a felkarikázott kolbásszal rétegezzük olajjal kikent tepsibe. Sózzuk, ízlés szerint borsozzuk.
A 4 db nyers tojásokat összekeverjük a tejföllel, a borssal, a pirospaprikával. Leöntjük vele a tepsibe rakott rétegeket és forró sütőbe pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

