Tojásos-kolbászos lecsó recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5 db paradicsom
- 5-6 db paprika
- 2 fej vöröshagyma
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 szál csemege debreceni kolbász
- 8-10 karika füstölt kolbász
- só, bors
Elkészítése:
A hagymát felaprítjuk, zsiradékon megdinszteljük. Ezalatt a többi hozzávalót is karikázzuk.
A hagymához hozzáadjuk a paprikát, majd fűszerezzük. Ha a paprika kezd puhulni, hozzáadjuk a kockázott paradicsomot is. Kb 15 percig dinszteljük.
Beletesszük a kolbászokat és készre főzzük.
Friss, ropogós kenyérrel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »