Tojásos-kolbászos lecsó recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 5 db paradicsom
- 5-6 db paprika
- 2 fej vöröshagyma
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 szál csemege debreceni kolbász
- 8-10 karika füstölt kolbász
- só, bors
Elkészítése:
A hagymát felaprítjuk, zsiradékon megdinszteljük. Ezalatt a többi hozzávalót is karikázzuk.
A hagymához hozzáadjuk a paprikát, majd fűszerezzük. Ha a paprika kezd puhulni, hozzáadjuk a kockázott paradicsomot is. Kb 15 percig dinszteljük.
Beletesszük a kolbászokat és készre főzzük.
Friss, ropogós kenyérrel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »










