Tojásos-kolbászos lecsó recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5 db paradicsom
- 5-6 db paprika
- 2 fej vöröshagyma
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 szál csemege debreceni kolbász
- 8-10 karika füstölt kolbász
- só, bors
Elkészítése:
A hagymát felaprítjuk, zsiradékon megdinszteljük. Ezalatt a többi hozzávalót is karikázzuk.
A hagymához hozzáadjuk a paprikát, majd fűszerezzük. Ha a paprika kezd puhulni, hozzáadjuk a kockázott paradicsomot is. Kb 15 percig dinszteljük.
Beletesszük a kolbászokat és készre főzzük.
Friss, ropogós kenyérrel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »