Tepsis tarja recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- Személyenként 2 szelet tarja
- 4 közepes burgonya
- 2 kisebb fej hagyma
- só
- bors
- oldalas fűszerkeverék
- fokhagyma só
Elkészítése:
A tarját besózom, fűszerezem a megadott keverékkel.
A krumplit és a hagymát négyfelé vágom megsózom és egy nagyobb tepsi aljára szépen elrendezem. Ráfektetem az előkészített tarja szeleteket, alufóliával lefedem és kb. 2 órán át 180 fokon sütöm, félidőben az egészet átkeverem és a húsokat megfordítom.
A kétórai sütés után leveszem a fóliát és még addig sütöm, amíg enyhe pirosságot kap a hús (kb. még fél óra).
Tipp:
Ne sajnáljuk rá az időt, lassú tűzön sütve minden hús porhanyósság válik.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

