Tepsis tarja recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- Személyenként 2 szelet tarja
- 4 közepes burgonya
- 2 kisebb fej hagyma
- só
- bors
- oldalas fűszerkeverék
- fokhagyma só
Elkészítése:
A tarját besózom, fűszerezem a megadott keverékkel.
A krumplit és a hagymát négyfelé vágom megsózom és egy nagyobb tepsi aljára szépen elrendezem. Ráfektetem az előkészített tarja szeleteket, alufóliával lefedem és kb. 2 órán át 180 fokon sütöm, félidőben az egészet átkeverem és a húsokat megfordítom.
A kétórai sütés után leveszem a fóliát és még addig sütöm, amíg enyhe pirosságot kap a hús (kb. még fél óra).
Tipp:
Ne sajnáljuk rá az időt, lassú tűzön sütve minden hús porhanyósság válik.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »