Tepsis gombás bab recept

Hozzávalók:
- 40 dkg fejtett bab
- 2 közepes vöröshagyma
- 30 dkg gomba
- 3 gerezd fokhagyma
- só ízlés szerint
- 1 csokor petrezselyem
- 3 dl víz
- 0,5 dl napraforgó olaj
Elkészítése:
Az előző este beáztatott babot olajjal kikent tepsibe tesszük.
Hozzáadjuk a cikkekre vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a szeletelt gombát és az apróra vágott petrezselymet. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
Felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi, összekeverjük, lefedjük, és 2 óra alatt puhára pároljuk.
A tepsis gombás bab kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 4 g
Szénhidrát: 11 g
Zsír: 4 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »