Teknősbéka darálthúsból recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg darálthús
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- petrezselyem zöldje
- fokhagyma
- zsemlemorzsa
- virsli
- császárszalonna
Elkészítése:
Összegyúrom a hozzávalókat mintha fasírtot készítenék, csak kicsit keményebbre, ezért kell a zsemlemorzsa, hogy jól lehessen formázni, ne legyen lágy. A teknőc lába és feje virsliből készül majd.
A masszát 4 felé osztom kiformázom a teknőc testét, majd belehelyezem a lábait, a fejét és végül császárszalonnába csavarom.
Sütőpapíron 150 fokon szép pirosra sütöm 35-40 percig.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »