Tavaszi rizses hús recept

Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemell filé
- 50 dkg mexikói keverék
- 1 db gombakonzerv
- 1 közepes vöröshagyma
- 35 dkg gyors rizs
- só ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A gyors rizst sós vízbe kifőzzük, majd lecsöpögtetjük. A mexikói zöldségkeveréket sós vízbe megfőzzük, majd leszűrjük.
A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és az olajon megdinszteljük.
Rátesszük a felkockázott csirkemellet, fehéredésig kevergetjük, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, majd egy idő után hozzáadjuk a szeletelt gombát.
Amikor a hús megsült, hozzáadjuk a lecsöpögtetett zöldségkeveréket és a rizst. Jól összekeverjük és tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »