Tartáros csirkecombok recept

Hozzávalók:
- 6 db felső csirkecomb
- só, bors
- 2 ek sültcsire fűszersó
Tartárhoz:
- fél nagy tubus majonéz
- 2 dl tejföl
- pár csepp citromlé
- só
- bors
- fél tk porcukor
- Panírozáshoz zsemlemorzsa
Elkészítése:
A tartármártáshoz a hozzávalókat összekeverjük. A megpucolt és megmosott csirkecombokat sózzuk, majd beletesszük a tartárba, összeforgatjuk és egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Másnap zsemlemorzsába forgatjuk, majd kiolajozunk egy tepsit és elterítjük benne a combokat.
Fólia alatt sütjük kb 50 percig, majd a fóliát levéve róla 10 percig ropogósra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »
Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »