Stefánia-vagdalt recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Elkészítése:
A húsra ráütünk 3 tojást, rányomjuk a fokhagymákat, sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel és pirospaprikával ízesítjük. A zsömléket vízben megmártjuk, kinyomkodjuk és rámorzsoljuk a húsra, majd az egészet alaposan összedolgozzuk.
Egy tepsit kikenünk zsiradékkal és az aljára egyenletesen elsimítva lerakjuk a húsmassza felét. Erre rárakosgatjuk a főtt tojásokat, majd betakarjuk a maradék húsos masszával. Olajjal megkenjük és előmelegített sütőben 180 fokon kb. másfél óra alatt ropogósra sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.