Stefánia-vagdalt recept

Elkészítése:
A húsra ráütünk 3 tojást, rányomjuk a fokhagymákat, sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel és pirospaprikával ízesítjük. A zsömléket vízben megmártjuk, kinyomkodjuk és rámorzsoljuk a húsra, majd az egészet alaposan összedolgozzuk.
Egy tepsit kikenünk zsiradékkal és az aljára egyenletesen elsimítva lerakjuk a húsmassza felét. Erre rárakosgatjuk a főtt tojásokat, majd betakarjuk a maradék húsos masszával. Olajjal megkenjük és előmelegített sütőben 180 fokon kb. másfél óra alatt ropogósra sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »