Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Stefánia-vagdalt recept

Stefánia-vagdalt
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg finomra darált sertés comb
    • 4-6 zsemle
    • 5-6 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS keményre főzve
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 4-6 gerezd fokhagyma
    • pirospaprika
    • bors
    • ételízesítő
    • olaj

    Elkészítése:

    A húsra ráütünk 3 tojást, rányomjuk a fokhagymákat, sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel és pirospaprikával ízesítjük. A zsömléket vízben megmártjuk, kinyomkodjuk és rámorzsoljuk a húsra, majd az egészet alaposan összedolgozzuk.

    Egy tepsit kikenünk zsiradékkal és az aljára egyenletesen elsimítva lerakjuk a húsmassza felét. Erre rárakosgatjuk a főtt tojásokat, majd betakarjuk a maradék húsos masszával. Olajjal megkenjük és előmelegített sütőben 180 fokon kb. másfél óra alatt ropogósra sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá