Savanyúkáposztás babsaláta recept

Hozzávalók:
- 25 dkg szárazbab
- 40 dkg savanyú káposzta
- 6 ek majonéz
- 1 ek mustár
- 3 dl tejföl
- 2 fej lila hagyma
- 2 db babérlevél
- só
- bors
Elkészítése:
A szárazbabot előző este beáztatjuk, másnap babérlevéllel sós vízben puhára főzzük. A savanyú káposztát megmossuk.
A majonézt, a mustárt és a tejfölt összekeverjük, sóval és borssal ízesítjük. A lilahagymát apró kockára vágjuk.
A megfőtt babot, a káposztát és a hagymát mártással összekeverjük, és 5-6 órát érleljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »