Savanyú káposztás csirkemell recept

Hozzávalók:
- 4-5 szelet csirkemell
- 50 dkg savanyú káposzta
- 2 dl kefir
- 10 dkg reszelt sajt
- 6 dkg ecetes torma
- 2 darab kisebb alma
- kevés étolaj
- liszt
- só
- 1 kis fej vöröshagyma
Elkészítése:
A húst sózzuk, majd lisztbe forgatjuk. Kevés olajon hirtelen átsütjük.
A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a káposztát és a megtisztított, meghámozott almát és összepároljuk.
Egy tepsi vagy jénai aljára teszünk vékonyan káposztát, ráfektetjük a húsokat, majd ismét káposzta.
Letakarjuk az edényt és 35-40 percig sütjük. Amikor teljesen átsül akkor ráöntjük a kefirt, megszórjuk sajttal és visszatoltjuk a sütőbe amíg szép színt kap a sajt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »