Savanyú káposztás csirkemell recept

Hozzávalók:
- 4-5 szelet csirkemell
- 50 dkg savanyú káposzta
- 2 dl kefir
- 10 dkg reszelt sajt
- 6 dkg ecetes torma
- 2 darab kisebb alma
- kevés étolaj
- liszt
- só
- 1 kis fej vöröshagyma
Elkészítése:
A húst sózzuk, majd lisztbe forgatjuk. Kevés olajon hirtelen átsütjük.
A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a káposztát és a megtisztított, meghámozott almát és összepároljuk.
Egy tepsi vagy jénai aljára teszünk vékonyan káposztát, ráfektetjük a húsokat, majd ismét káposzta.
Letakarjuk az edényt és 35-40 percig sütjük. Amikor teljesen átsül akkor ráöntjük a kefirt, megszórjuk sajttal és visszatoltjuk a sütőbe amíg szép színt kap a sajt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »