Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rozmaringos hús recept

Rozmaringos hús
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg apróra vágott sertés vagy csirke hús
    • 2 db natúr tömlős sajtkrém
    • 4 dl főzőtejszín
    • két késhegynyi őrölt rozmaring
    • bors
    • vegeta
    • kb 2 dl víz

    Elkészítése:

    Az apróra vágott húst kevés zsiradékon megdinszteljük, kevés vízzel felöntjük,  ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Adunk hozzá egy kevés vegetát is . Amikor puhára főtt a hús belekeverjük a sajtokat úgy, hogy ne legyen darabos és apránkétt felöntjük a tejszínnel. Hozzáadjuk a két késhegynyi rozmaringot és kis ideig főzzük . Ez idő alatt sűrűsödik be a leve. Ha elkészült rizibizivel tálalva nagyon laktató és finom ételt kapunk.

    Jó étvágyat hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá