Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rozmaringos csirkeszárny recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 12 db csirkeszárny
    • ízlés szerint étkezési só
    • ízlés szerint őrölt bors
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 3 evőkanál mustár
    • 1 dl napraforgóolaj
    • 2 ágacska rozmaring
    • 1 kg burgonya
    • 2 dl tolnai chardonnay száraz fehérbor (nem kőtelező)

    Elkészítése:

    A csirkeszárnyakat megmossuk majd ízületeik mentén elvágjuk,sóval,borssal ízesítjük.Zúzott fokhagymából,mustárral,fehérborral és olajjal pácleveleket készítünk. A megmosott, megszárított csirkeszárnyakat a páclébe tesszük, és lefedve hűtőszekrénybe rakjuk pihenni.

    Sütés előtt megszórjuk vágott rozmaringgal, és a páclével meglocsolva forró sütőben pirosra sütjük. héjában sült burgonyával tálaljuk.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá