Rozmaringos csirkeszárny recept
Hozzávalók:
- 12 db csirkeszárny
- ízlés szerint étkezési só
- ízlés szerint őrölt bors
- 2 gerezd fokhagyma
- 3 evőkanál mustár
- 1 dl napraforgóolaj
- 2 ágacska rozmaring
- 1 kg burgonya
- 2 dl tolnai chardonnay száraz fehérbor (nem kőtelező)
Elkészítése:
A csirkeszárnyakat megmossuk majd ízületeik mentén elvágjuk,sóval,borssal ízesítjük.Zúzott fokhagymából,mustárral,fehérborral és olajjal pácleveleket készítünk. A megmosott, megszárított csirkeszárnyakat a páclébe tesszük, és lefedve hűtőszekrénybe rakjuk pihenni.
Sütés előtt megszórjuk vágott rozmaringgal, és a páclével meglocsolva forró sütőben pirosra sütjük. héjában sült burgonyával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

