Rántotta gazdagon recept

Hozzávalók:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg húsos császárszalonna
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 közepes burgonya
- fél szál füstölt kolbász
- só
- pirospaprika
- 1 kávéskanál sertészsír
Elkészítése:
Egy serpenyőben felolvasztjuk a zsírt. Rátesszük a felkockázott császárszalonnát és takarék lángon félig megpirítjuk.
Ezután hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt, a nagyon apróra kockázott burgonyát és a felkarikázott hagymát. Ezeket jól összesütjük.
A feleslegesnek vélt zsiradékot leöntjük.
A tojásokat sóval felverjük és ráöntjük a sült alapra, majd ízlés szerinti állagúra sütjük (kotyogós, keményre sült).
Tálaláskor megszórjuk őrölt pirospaprikával és kínálunk mellé pirítóst, sajtot, uborkát ízlés szerint.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »