Rakott padlizsán recept
Hozzávalók:
- 1 kg padlizsán
- 10 dkg étolaj
- 20 dkg darált hús
- 1 hagyma
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 dl tejföl
- 2 kanál liszt
- só, bors
Elkészítése: A hagymát apró darabokra vágjuk, majd egy kanál olajban megpirítjuk. Hozzáadjuk a húst, megsózzuk, majd fedő alatt puhára pároljuk. A padlizsánt meghámozzuk és ujjnyi karikákra vágjuk. Picit megsózzuk, majd lisztbe mártjuk és forró olajban megsütjük. Tűzálló tálba a darált hússal rétegesen rakjuk, majd leöntjük a tojással elkevert tejföllel. 20-30 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

