Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rakott hús recept

Rakott hús
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 2 kg burgonya
    • fél kg darált hús
    • 1 cs kolbászos tepsis burgonya alap
    • 1 d tejföl
    • sajt (ízlés szerint)
    • 1 fej vöröshagyma
    • olaj vagy zsír

    Elkészítése:

    Egy tepsit kizsírozunk, majd megtisztított, megmosott, karikára vágott burgonyát beleigazítjuk a tepsibe. A darált húst és az alapot a leírásnak megfelelően elkészítjük, majd a burgonyára öntjük és eligazítjuk rajta. Előmelegített sütőben egy óra alatt megsütjük. Mikor majdnem kész, akkor rászórjuk a sajtot és szép pirosra sütjük.

    A receptet küldte: Éva! Köszönjük!

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá