Sajttal, sonkával gombával rakott csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 csirkemell
- fél kg gomba
- 10 dkg sonka
- 1 nagy doboz tejföl
- 20 dkg sajt, vagy 15 dkg sajt és 1 nagy mozzarella golyó
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 fej vöröshagyma
- 2-4 gerezd fokhagyma
- 1 csokor petrezselyem
- só
- bors
- oregánó
- olaj
Elkészítése:
A hagymát kevés olajon lepirítom, hozzáadom a fokhagymát, a petrezselymet, majd a gombát. Fűszerezem és addig sütöm, amíg majdnem minden levét elfőtte, majd félreteszem.
A csirkemellet vastagabb szeletekre vágom, fűszerezem, megforgatom lisztben és hirtelen mindkét oldalát átsütöm.
Egy kiolajozott tepsibe teszem szép sorban.
A közben kihűlt gombához keverem a tejfölt és a tojásokat, egyenletesen elosztom a csirkemell tetején, betakarom a sonkával, megszórom a fele sajttal és 200 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütöm.
Ezután a maradék sajtot elosztom a tetején és 250 fokon még 5 percet sütöm.
Főtt rizzsel tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »