Rakott fasírt recept

Hozzávalók:
- 40 dkg darált hús
- 4 zsemle
- 7
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 gerezd fokhagyma
- 3 fej vöröshagyma
- 70 dkg héjában főtt burgonya
- 375 g tejföl
- só, bors
Elkészítése:
A hagymát kevés olajon megpirítjuk. A darált húsból fasírtmasszát készítünk 2 tojás hozzáadásával.
Megfőzzük a többi tojást.
A fasírtmassza felét egy kiolajozott, kisebb tepsibe terítjük. Erre a karikára vágott krumpli jön. Megsózzuk, majd beterítjük a hagymával. Erre karikára vágott tojást rétegezünk, amit szintén megsózunk és rálocsoljuk a tejfölt. Végül rásimítjuk a maradék fasírtmasszát és a tetejét megkenjük olajjal.
Lassú tűzön kb 30-40 perc alatt készre sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »