Rakott fasírt recept

Hozzávalók:
- 40 dkg darált hús
- 4 zsemle
- 7
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 gerezd fokhagyma
- 3 fej vöröshagyma
- 70 dkg héjában főtt burgonya
- 375 g tejföl
- só, bors
Elkészítése:
A hagymát kevés olajon megpirítjuk. A darált húsból fasírtmasszát készítünk 2 tojás hozzáadásával.
Megfőzzük a többi tojást.
A fasírtmassza felét egy kiolajozott, kisebb tepsibe terítjük. Erre a karikára vágott krumpli jön. Megsózzuk, majd beterítjük a hagymával. Erre karikára vágott tojást rétegezünk, amit szintén megsózunk és rálocsoljuk a tejfölt. Végül rásimítjuk a maradék fasírtmasszát és a tetejét megkenjük olajjal.
Lassú tűzön kb 30-40 perc alatt készre sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »