Szerb rizses gomba recept

Hozzávalók:
- 35 dkg gomba
- 4 paradicsom
- 6 cső zöldpaprika
- 25 dkg rizs
- 1 fej vöröshagyma
- 2 evőkanál olaj
- 1 húsleveskocka
- 1 evőkanál pirospaprika
- só
- őrölt bors
- majoránna
Elkészítés:
Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, beletesszük a pirospaprikát, a kockákra vágott paradicsomot meg a zöldpaprikát, a megtisztított és cikkekre vágott gombát és a rizst. A fűszerekkel ízesítjük és vízzel puhára pároljuk. Főzés közben adjuk hozzá a húsleveskockát, attól kellemes, jó ízt kap. Salátával körítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »