Szerb rizses gomba recept
Hozzávalók:
- 35 dkg gomba
- 4 paradicsom
- 6 cső zöldpaprika
- 25 dkg rizs
- 1 fej vöröshagyma
- 2 evőkanál olaj
- 1 húsleveskocka
- 1 evőkanál pirospaprika
- só
- őrölt bors
- majoránna
Elkészítés:
Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, beletesszük a pirospaprikát, a kockákra vágott paradicsomot meg a zöldpaprikát, a megtisztított és cikkekre vágott gombát és a rizst. A fűszerekkel ízesítjük és vízzel puhára pároljuk. Főzés közben adjuk hozzá a húsleveskockát, attól kellemes, jó ízt kap. Salátával körítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

