Marhapörkölt recept
Hozzávalók:
- 1 kg marhapacsni vagy lábszár
- 2 evőkanál olaj
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 zöldpaprika
- 1 paradicsom
- só
- 1 evőkanál pirospaprika
- csipetnyi őrölt bors
Elkészítés:
Az olajban, fedő alatt, megpirítjuk a kockákra vágott hagymát, a pirospaprikával meghintjük* a kockákra vágott húst megforgatjuk benne, és annyi vízzel öntjük le, amennyi ellepi. Megsózzuk, enyhén megborsozzuk, mellévetjük a paradicsomot meg a zöldpaprikát, és lassú tűzön megpároljuk. Végezetül rövid lére sütjük, és sós vízben főtt burgonyával körítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

