Pirog recept

Elkészítése:
A lisztből, tojássárgájából, fél liter tejből, élesztő, vaj, cukor és fél dkg só hozzáadásával tésztát gyúrunk. Amíg a tészta kel, elkészítjük a tölteléket a következő módon: A darált húst, káposztát megdinszteljük, ezeket összekeverjük,
hozzáadjuk a kockára vágott hagymát és a főtt tojást, szintén felkockázva. A közben megkelt tésztát vékonyra
nyújtjuk, beletesszük a tölteléket (kis táskákat formálva belőle, széleit jól lenyomkodjuk) majd forró olajban kisütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »