Pirog recept

Elkészítése:
A lisztből, tojássárgájából, fél liter tejből, élesztő, vaj, cukor és fél dkg só hozzáadásával tésztát gyúrunk. Amíg a tészta kel, elkészítjük a tölteléket a következő módon: A darált húst, káposztát megdinszteljük, ezeket összekeverjük,
hozzáadjuk a kockára vágott hagymát és a főtt tojást, szintén felkockázva. A közben megkelt tésztát vékonyra
nyújtjuk, beletesszük a tölteléket (kis táskákat formálva belőle, széleit jól lenyomkodjuk) majd forró olajban kisütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »