Pásztorpite recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 kg darált disznóhús
- 3-4 db sárgarépa
- 2 db közepes hagyma
- 1-2 gerezd fokhagyma
- 1 közepes paradicsom püré
- 2-3 kiskanál worcestershire szósz (ki is lehet hagyni, ha nincs otthon)
- 1 kanál olaj
- 1,5 kg krumpli
- 10 dkg sajt (trappista,feta)
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- só, bors, kakukkfű, rozmaring
- 0,5 l húsleves alap lé
- 4 dl vörösbor
Elkészítése:
A húst megpirítom a répát bele reszelem a hagymával és a fokhagymával, hozzá teszem a paradicsom pürét és felöntöm a leves alappal.
Amíg fő megcsinálom a krumplipürét, a két tojássárgájával és egy kis sajttal.
Ha elfőtte a levét, akkor ráöntöm a bort és megvárom, amíg ezt is elfövi
Egy hőálló edénybe teszem, a tetejére a krumplipürét 2 ujjnyira és megszóróm a maradék sajttal.
Elmelegíttet sütőben aranybarnára sütöm.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.