Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pásztorpite recept

Pásztorpite
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 kg darált disznóhús
    • 3-4 db sárgarépa
    • 2 db közepes hagyma
    • 1-2 gerezd fokhagyma
    • 1 közepes paradicsom püré
    • 2-3 kiskanál worcestershire szósz (ki is lehet hagyni, ha nincs otthon)
    • 1 kanál olaj
    • 1,5 kg krumpli
    • 10 dkg sajt (trappista,feta)
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • só, bors, kakukkfű, rozmaring
    • 0,5 l húsleves alap lé
    • 4 dl vörösbor

    Elkészítése:

    A húst megpirítom a répát bele reszelem a hagymával és a fokhagymával, hozzá teszem a paradicsom pürét és felöntöm a leves alappal.

    Amíg fő megcsinálom a krumplipürét, a két tojássárgájával és egy kis sajttal.

    Ha elfőtte a levét, akkor  ráöntöm a bort és megvárom, amíg ezt is elfövi

    Egy hőálló edénybe teszem, a tetejére a krumplipürét 2 ujjnyira és megszóróm a maradék sajttal.

    Elmelegíttet sütőben aranybarnára sütöm.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá