Natúr sült máj recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg sertés, vagy marha máj
- 0,5 l tej
- 3 – 4 gerezd fokhagyma
- őrölt bors, liszt
- só
Elkészítése:
A fokhagymát összezúzzuk, majd belekeverjük a tejebe. A megmosott, felszeletelt májat beletesszük, majd 3-4 órára betesszük a hűtőbe.
Sütés előtt borsos lisztbe forgatjuk, majd közepesen forró zsírba kisütjük, éppen annyira, hogy a próbavágáskor ne legyen véres.
Tálaláskor sózzuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.