Húsos burgonyakrokett recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Elkészítés:
A sült húst vagy pörköltet megdaráljuk, a főtt, áttört burgonyát beletesszük, megsózzuk, megborsozzuk, és finomra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük. Végül a tojással bedagasztjuk, ha túl kemény lenne, egy kevés pörkölt, vagy pecsenyelevet is tehetünk bele. A masszából hosszúkás kroketteket formálunk, a szokásos módon bepanírozzuk, és bő, forró olajban szép pirosra sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.