Húsos burgonyakrokett recept

Elkészítés:
A sült húst vagy pörköltet megdaráljuk, a főtt, áttört burgonyát beletesszük, megsózzuk, megborsozzuk, és finomra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük. Végül a tojással bedagasztjuk, ha túl kemény lenne, egy kevés pörkölt, vagy pecsenyelevet is tehetünk bele. A masszából hosszúkás kroketteket formálunk, a szokásos módon bepanírozzuk, és bő, forró olajban szép pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

50 év szabadságvágy – Mandoki Soulmates megakoncert (x)
31 évvel ezelőtt Leslie Mandoki Tovább olvasom »

Mit főzzek ma? – 2025.07.25. péntek
A mai menü frissítő, kiadós és édesen zárul! Tökéletes választás a meleg ny
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »