Húsos burgonyakrokett recept

Elkészítés:
A sült húst vagy pörköltet megdaráljuk, a főtt, áttört burgonyát beletesszük, megsózzuk, megborsozzuk, és finomra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük. Végül a tojással bedagasztjuk, ha túl kemény lenne, egy kevés pörkölt, vagy pecsenyelevet is tehetünk bele. A masszából hosszúkás kroketteket formálunk, a szokásos módon bepanírozzuk, és bő, forró olajban szép pirosra sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »
Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »