Medvehagymas csirkemell pörkölt recept
Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell
- 1 db paradicsom
- 2 db hagyma/zöld hagyma
- 5-6 db medvehagyma
- 1 db retek
- só
- bors
- olaj
- paprika
Elkészítése:
A csirkemellet, a paradicsomot, a hagymát, a medvehagymát és a retket felvágjuk kockára. A hagymát megpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk és piros paprikát szórunk rá. Beletesszük a felvágott csirkemellet, egy pár percig pirítjuk és felöntjük egy kicsi vízzel. Beletesszük a paradicsomot, a medvehagymát és a retket, ha szükséges öntünk még rá egy kis vizet és kis lángon készre főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

