Medvehagymas csirkemell pörkölt recept
Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell
- 1 db paradicsom
- 2 db hagyma/zöld hagyma
- 5-6 db medvehagyma
- 1 db retek
- só
- bors
- olaj
- paprika
Elkészítése:
A csirkemellet, a paradicsomot, a hagymát, a medvehagymát és a retket felvágjuk kockára. A hagymát megpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk és piros paprikát szórunk rá. Beletesszük a felvágott csirkemellet, egy pár percig pirítjuk és felöntjük egy kicsi vízzel. Beletesszük a paradicsomot, a medvehagymát és a retket, ha szükséges öntünk még rá egy kis vizet és kis lángon készre főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

