Májjal töltött burgonya recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 80 dkg burgonya
- 20 dkg máj
- 1 fej vöröshagyma
- 2 evőkanál olaj
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl tejföl
- só, bors
Elkészítése:
A megfőzött burgonyát kettévágjuk, a közepén kivájjuk. Az apróra vágott hagymát az olajban a májjal együtt megpirítjuk, belekeverünk 1 evőkanálnyi tejfölt, a tojást és azt amit a krumpliból kivájtunk. Ízesítjük a fűszerekkel, majd megtöltjük a burgonyákat ezzel a masszával. Tepsibe tesszük, meglocsoljuk a maradék tejföllel, és meleg sütőben készre pároljuk.
A receptet és a fotókat küldte: Soós Sándor
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.