Májas csirke rolád recept

Hozzávalók:
- 4 csirkemell filé
- 15 dkg csirkemáj
- 5 dkg füstölt sonka vagy szalonna
- 1 fej vöröshagyma
- 1 ek zsemlemorzsa
- apróra vágott petrezselyem
Panírhoz:
- liszt
- zsemlemorzsa
- tojás
Sütéshez:
- olaj
Elkészítése:
A csirkemellet felszeleteljük, majd kiklopfoljuk és sózzuk, borsozzuk. A májat és a sonkát apróra vágjuk a hagymával együtt. Egy edényben a sonkát kisütjük, hozzáadjuk a hagymát és üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a májat is. Amikor megsült hozzáadjuk a zsemlemorzsát és hagyjuk kihűlni. A masszából halmozunk a csirkemellre, megszórjuk petrezselyemmel, feltekerjük és ha szükséges akkor megtűzdeljük hústűvel vagy fogpiszkálóval. Bepanírozzuk a szokásos módon, majd bő, forró olajban szép pirosra sütjük.
Tetszőleges körettel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »