Májas csirke rolád recept
Hozzávalók:
- 4 csirkemell filé
- 15 dkg csirkemáj
- 5 dkg füstölt sonka vagy szalonna
- 1 fej vöröshagyma
- 1 ek zsemlemorzsa
- apróra vágott petrezselyem
Panírhoz:
- liszt
- zsemlemorzsa
- tojás
Sütéshez:
- olaj
Elkészítése:
A csirkemellet felszeleteljük, majd kiklopfoljuk és sózzuk, borsozzuk. A májat és a sonkát apróra vágjuk a hagymával együtt. Egy edényben a sonkát kisütjük, hozzáadjuk a hagymát és üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a májat is. Amikor megsült hozzáadjuk a zsemlemorzsát és hagyjuk kihűlni. A masszából halmozunk a csirkemellre, megszórjuk petrezselyemmel, feltekerjük és ha szükséges akkor megtűzdeljük hústűvel vagy fogpiszkálóval. Bepanírozzuk a szokásos módon, majd bő, forró olajban szép pirosra sütjük.
Tetszőleges körettel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

