Lecsós-húsos fészek recept

Hozzávalók:
- 50 dkg darált hús
- 2 szelet kenyér
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- 1 tk őrölt piros paprika
- 2 ek liszt
- 3 ek zsemlemorzsa
Töltelékhez:
- 2 db paradicsom
- 2 fej vöröshagyma
- 4 db paprika
- só
- bors
Elkészítése:
Kenyérszeleteket vízbe áztatjuk. A vöröshagymát megpucoljuk felkockázzuk és kevés olajon megdinszteljük. A darált húshoz adjuk a hagymát,vízből kinyomkodott kenyereket, a tojást és a lisztet.Sózzuk-borsozzuk meghintjük piros paprikával.
Kis gombócokat formálunk belőle, közepébe kis mélyedést alakítunk ki az ujjunkkal ,beleforgatjuk zsemlemorzsába és forró olajba kisütjük.
Töltelékhez:
A hagymát és a paradicsomot megpucoljuk, majd a paprikával együtt cikkekre szeleteljük.
Kevés olajon megsütjük sózzuk-borsozzuk és a végén ráöntjük a felvert tojásokat amit megsóztunk. Ha megsült, a húsfészkekre halmozzuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »