Lecsós-húsos fészek recept

Hozzávalók:
- 50 dkg darált hús
- 2 szelet kenyér
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- 1 tk őrölt piros paprika
- 2 ek liszt
- 3 ek zsemlemorzsa
Töltelékhez:
- 2 db paradicsom
- 2 fej vöröshagyma
- 4 db paprika
- só
- bors
Elkészítése:
Kenyérszeleteket vízbe áztatjuk. A vöröshagymát megpucoljuk felkockázzuk és kevés olajon megdinszteljük. A darált húshoz adjuk a hagymát,vízből kinyomkodott kenyereket, a tojást és a lisztet.Sózzuk-borsozzuk meghintjük piros paprikával.
Kis gombócokat formálunk belőle, közepébe kis mélyedést alakítunk ki az ujjunkkal ,beleforgatjuk zsemlemorzsába és forró olajba kisütjük.
Töltelékhez:
A hagymát és a paradicsomot megpucoljuk, majd a paprikával együtt cikkekre szeleteljük.
Kevés olajon megsütjük sózzuk-borsozzuk és a végén ráöntjük a felvert tojásokat amit megsóztunk. Ha megsült, a húsfészkekre halmozzuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »