Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Lecsó recept

Lecsó
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 nagy fej vöröshagyma
    • 5 kisebb paradicsom
    • 3 közepes fehér paprika
    • 20 dkg virsli
    • 8  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • olaj
    • bors
    • víz

    Elkészítése:

    Forró olajon közepesen megpirítjuk a vékony szeletekre vágott hagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát. Ezeket addig sütjük, ameddig majdnem teljesen megpuhulnak.

    A paradicsomot felkockázzuk és az edénybe helyezzük. A zöldségeket ezután puhára pirítjuk. Ha szükséges, kevés vizet öntünk hozzá.

    Mikor a hagyma, a paprika és a paradicsom megpuhult, hozzáadjuk a felszeletelt virslit és öt percig főzzük a zöldségekkel. Egy tálban kevés sóval és borssal felverjük a nyolc tojást és ráöntjük a lecsós alapra, majd az egészet készre sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá