Lecsó recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg lecsópaprika
- 50 dkg paradicsom
- 1 vöröshagyma
- 1 csomó újhagyma
- 5 dkg füstölt szalonna
- 5 dkg füstölt tarja
- 1 tk fűszerpaprika
- 1 ek cukor
- 10 dkg füstölt kolbász
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A füstölt szalonnát felkockázzuk, és zsírjára sütjük, majd megpirítjuk benne a kockára vágott füstölt tarját, a vöröshagymát és a feldarabolt újhagymát zöldjével együtt.
Ha a hagyma üvegesre pirult, hozzáadjuk a karikára vágott paprikát, megsózzuk, és fedő alatt félig megfőzzük.
Megszórjuk pirospaprikával, hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, ízesítjük cukorral, beletesszük a karikára vágott kolbászt, és fedő alatt még 10 percig főzzük, majd tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »