Krumplis csusza recept

Elkészítése:
A krumplit meghámozzuk, majd nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Hozzáadjuk a tojást, sózzuk, majd annyi lisztet adunk hozzá, amennyit a tészta felvesz, hogy ne legyen ragadós.
Kinyújtjuk vékonyra, majd nagyobb darabokra vágjuk, majd ezeket a darabokat apróra tépkedjük, mint a csipetkét. Forró, sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük és összekeverjük kevés olajjal.
A kolbászból és a tojásokból rántottát készítünk, majd összekeverjük a kifőtt tésztával.
Tipp:
Ezt a receptet az anyósomtól tanultam. Ő az ő anyósától, ha összeadjuk az éveket hát kijön vagy száz év. Nagyon régi recept. Lényeg hogy finom, nem kalória szegény, de néha ezt is megengedhetjük magunknak:-)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »