Karfiol hústakaróban recept

Hozzávalók:
- egy kisebb karfiol
- 60 -70 dkg darált hús
- só,bors
- pirospaprika
- fokhagyma
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- reszelt sajt
Elkészítése:
A karfiolt megmosom, egészben megfőzöm delikátos vízben.
Ha megfőtt óvatosan ki veszem a vízből hogy szét ne essen
Tányérra teszem, hogy le csorogjon a víz.
Közben össze kavarom a húst a fűszerekkel ( ízlés szerint) és a tojással.
Egy jénait ki kenek egy pici olajjal, enyhén meghintem morzsával, beleteszem a karfiolt.
Rásimítom a tetejére a húst, megszórom reszelt sajttal és előmelegített sütőben kb 40 -50 percig sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »