Húsrudak babsalátával recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg darált hús
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ek olaj
- 1 mk chilipor
- 1/2 mk őrölt kömény
- 1 ek liszt
Babsalátához:
- 1 fej lila hagyma
- 1 doboz konzerv bab
- 2 ek olívaolaj
- 1 ek méz
- 1 ek mustár
Elkészítése:
Darált húst a zúzott fokhagymával olajjal,liszttel és a fűszerekkel összedolgozzuk. Vizes kézzel kis rudakat formálunk és forró olajba kisütjük. Salátához a babot leszűrjük, vízzel leöblítjük, lecsepegtetjük, majd a megpucolt és cikkekre szeletelt lila hagymával összekeverjük. Az olajat mézzel és a mustárral simára keverjük és a babra öntjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.