Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Húsrudak babsalátával recept

Húsrudak babsalátával
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg darált hús
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 2 ek olaj
    • 1 mk chilipor
    • 1/2 mk őrölt kömény
    • 1 ek liszt

    Babsalátához:

    • 1 fej lila hagyma
    • 1 doboz konzerv bab
    • 2 ek olívaolaj
    • 1 ek méz
    • 1 ek mustár

    Elkészítése:

    Darált húst a zúzott fokhagymával olajjal,liszttel és a fűszerekkel összedolgozzuk. Vizes kézzel kis rudakat formálunk és forró olajba kisütjük. Salátához a babot leszűrjük, vízzel leöblítjük, lecsepegtetjük, majd a megpucolt és cikkekre szeletelt lila hagymával összekeverjük. Az olajat mézzel és a mustárral simára keverjük és a babra öntjük.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá