Háromsajtos, tejszínes töltött karaj recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 12 szelet karaj
- kb két csomag bacon
- 10 dkg trappista sajt felkockázva
- 1 mozzarella felkockázva
- 10 dkg füstölt sajt felkockázva
- 60 dkg darált hús
- só
- bors
- 3 dl főzőtejszín
- kevés oliva olaj
Elkészítése:
A karajt kiklopfoljuk,majd ráfektetjük a baconra.
A darált húst összekeverjük a sajtokkal és füszerekkel a húst is füszerezzük,ráhalmozzuk a húskeveréket a karajra és feltekerjük.
Egy tepsibe teszünk egy kevés olajat, majd beletesszük a hustekercseket, nyakon öntjük főzőtejszínnel, alufólia alatt 200 fokon 30 percig sütjük, majd fólia nélkül pirosra sütjük.
Héjában sült fűszervajas burgonyával tálaljuk.
Jó étvágyat!
Tipp:
Ha a húsos masszát előző nap készítjük el jobban összeérnek az ízek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »


