Háromsajtos, tejszínes töltött karaj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 12 szelet karaj
- kb két csomag bacon
- 10 dkg trappista sajt felkockázva
- 1 mozzarella felkockázva
- 10 dkg füstölt sajt felkockázva
- 60 dkg darált hús
- só
- bors
- 3 dl főzőtejszín
- kevés oliva olaj
Elkészítése:
A karajt kiklopfoljuk,majd ráfektetjük a baconra.
A darált húst összekeverjük a sajtokkal és füszerekkel a húst is füszerezzük,ráhalmozzuk a húskeveréket a karajra és feltekerjük.
Egy tepsibe teszünk egy kevés olajat, majd beletesszük a hustekercseket, nyakon öntjük főzőtejszínnel, alufólia alatt 200 fokon 30 percig sütjük, majd fólia nélkül pirosra sütjük.
Héjában sült fűszervajas burgonyával tálaljuk.
Jó étvágyat!
Tipp:
Ha a húsos masszát előző nap készítjük el jobban összeérnek az ízek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »