Háromsajtos, tejszínes töltött karaj recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 12 szelet karaj
- kb két csomag bacon
- 10 dkg trappista sajt felkockázva
- 1 mozzarella felkockázva
- 10 dkg füstölt sajt felkockázva
- 60 dkg darált hús
- só
- bors
- 3 dl főzőtejszín
- kevés oliva olaj
Elkészítése:
A karajt kiklopfoljuk,majd ráfektetjük a baconra.
A darált húst összekeverjük a sajtokkal és füszerekkel a húst is füszerezzük,ráhalmozzuk a húskeveréket a karajra és feltekerjük.
Egy tepsibe teszünk egy kevés olajat, majd beletesszük a hustekercseket, nyakon öntjük főzőtejszínnel, alufólia alatt 200 fokon 30 percig sütjük, majd fólia nélkül pirosra sütjük.
Héjában sült fűszervajas burgonyával tálaljuk.
Jó étvágyat!
Tipp:
Ha a húsos masszát előző nap készítjük el jobban összeérnek az ízek.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.