Vallon göngyölt hús recept

Hozzávalók:
- 4 nagy felsálszelet
- 4 kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 szál sárgarépa
- 2 szál petrezselyemgyökér
- 1 kis darabka zeller
- 1 kis vöröshagyma
- 6 dkg füstölt szalonna
- 2 evőkanál olaj
- 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
- tejföl
- só
Elkészítés:
A hússzeleteket kiverjük és megsózzuk. A sárgarépát, a petrezselyemgyökeret, a zellert meg a hagymát megreszeljük, és megsózzuk. A reszelékkel a hússzeleteket megkenjük, és mindegyikre egy kemény tojást ültetünk. A szeleteket úgy göngyöljük össze, hogy először a szélüket ráhajtjuk, majd összetekerjük, megtűzzük, nehogy a zöldséges reszelék kihulljon belőlük. Az olajban a reszelt vöröshagymát megpirítjuk, a tekercseket megforgatjuk benne, és egy kevés vizel megpároljuk. Megtejfölözve, rizzsel vagy spagettivel körítve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »
Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »