Rántott sajt recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 40 dkg szikkadt edami vagy trappista sajt
A panírozáshoz
- liszt
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- zsemlemorzsa
A sütéshez
- bőven olaj
Elkészítés:
A sajtot félujjnyi vastag szeletekre vágjuk, ebből kétujjnyi széles darabokat szelünk. Először lisztbe, majd tojásba, ismét lisztbe, tojásba és végül zsemlemorzsába mártjuk. Jól megforrósított olajban, nagy lángon sütjük (ha lassan sütjük, szétfolyik, összeragad az egész). Tartármártás illik hozzá.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.