Gombás tokány recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 80dkg. sertéscomb
- 25dkg. gombakonzerv
- 15dkg. füstölt szalonna
- 4dl.tejföl
- 1ek. liszt
- só, bors
Elkészítése: A szalonnát apró kockákra vágjuk, kisütjük, és a töpörtyűt kiszedjük. A visszamaradt zsírba megpirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott húst, szükség szerint felöntjük vízzel, és majdnem puhára pároljuk. A felszeletelt gombát hozzáadjuk és puhára pároljuk a hússal. Ha megpuhult hozzáadjuk a liszttel elkevert tejfölt, összeforraljuk, végül belekeverjük a kisütött töpörtyűt. Galuskával tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.