Gombás tokány recept

Hozzávalók:
- 80dkg. sertéscomb
- 25dkg. gombakonzerv
- 15dkg. füstölt szalonna
- 4dl.tejföl
- 1ek. liszt
- só, bors
Elkészítése: A szalonnát apró kockákra vágjuk, kisütjük, és a töpörtyűt kiszedjük. A visszamaradt zsírba megpirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott húst, szükség szerint felöntjük vízzel, és majdnem puhára pároljuk. A felszeletelt gombát hozzáadjuk és puhára pároljuk a hússal. Ha megpuhult hozzáadjuk a liszttel elkevert tejfölt, összeforraljuk, végül belekeverjük a kisütött töpörtyűt. Galuskával tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »