Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás tokány recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 80dkg. sertéscomb
    • 25dkg. gombakonzerv
    • 15dkg. füstölt szalonna
    • 4dl.tejföl
    • 1ek. liszt
    • só, bors

    Elkészítése: A szalonnát apró kockákra vágjuk, kisütjük, és a töpörtyűt kiszedjük. A visszamaradt zsírba megpirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott húst, szükség szerint felöntjük vízzel, és majdnem puhára pároljuk. A felszeletelt gombát hozzáadjuk és puhára pároljuk a hússal.  Ha megpuhult hozzáadjuk a liszttel elkevert tejfölt, összeforraljuk, végül belekeverjük a kisütött töpörtyűt.  Galuskával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá