Gombás hús recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1/2 kg sertéslapocka
- 30 dkg laskagomba
- só
- örölt bors
- majoránna
- fokhagyma
- 1 fej vöröshagyma
- 2 dl főzőtejszín
- olaj
- 1/2 kg orsótészta
Elkészítése:
A lapockát vékony csíkokra vágjuk, az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a húst is. Fűszerezzük sóval, borssal, fokhagymával és majoránnával, majd tovább pirítjuk.
Hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott gombát, egy picit ezt is megpirítjuk, majd felöntjük egy pici vízzel.
A főzőtejszínt kikeverjük 1 ek liszttel, majd ha megpuhult a hús ráöntjük a gombás húsra. Kifőzött orsótésztával tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »