Gombás-csirkemájas krumpli recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 20 dkg gomba
- 1 kg krumpli
- 1 fej vöröshagyma
- só,bors
- 10 dkg sajt
- 1 dl tejföl
Elkészítése: Krumplit héjasan megfőzzük majd leszűrjük,megpucoljuk és karikára szeleteljük. A vöröshagymát megpucoljuk felkockázzuk és 3 ek olajon megdinszteljük,rátesszük a megtisztított és feldarabolt májat majd később a gombát. Sózzuk-borsozzuk, majd egy közepes tepsit kikenünk margarinnal, beleteszünk egy réteg szeletelt krumplit rá a gombás csirkemájat, sózzuk és befedjük a maradék krumplival.
A megmaradt szaftba belekeverjük a tejfölt és meglocsoljuk vele a krumplit. A tetejére reszelt sajtot szórunk 160 fokon 30 percig sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.