Gombás burgonyafazék recept

Hozzávalók:
- 50 dkg burgonya
- 20 dkg gomba
- 1 közepes vöröshagyma
- 4 ek napraforgó olaj
- 2 csapott ek finomliszt
- 2 dl tejföl
- 3 közepes csemegeuborka
- 4 dl víz
- 2 tk fűszerpaprika
- só ízlés szerint
- 1 csokor petrezselyem
Elkészítése:
A burgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk.
Olajon megdinszteljük a cikkekre szeletelt hagymát, megszórjuk fűszerpaprikával. Rátesszük a kockára vágott burgonyát és a gombát, és fedő alatt megpároljuk.
Vízzel felengedjük, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük. Közben hozzáadjuk a karikára vágott savanyú uborkát.
Tejföllel kikeverjük a lisztet, és ráöntjük a ragura. Tálalás előtt aprított petrezselyemmel megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »