Gombás burgonyafazék recept

Hozzávalók:
- 50 dkg burgonya
- 20 dkg gomba
- 1 közepes vöröshagyma
- 4 ek napraforgó olaj
- 2 csapott ek finomliszt
- 2 dl tejföl
- 3 közepes csemegeuborka
- 4 dl víz
- 2 tk fűszerpaprika
- só ízlés szerint
- 1 csokor petrezselyem
Elkészítése:
A burgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk.
Olajon megdinszteljük a cikkekre szeletelt hagymát, megszórjuk fűszerpaprikával. Rátesszük a kockára vágott burgonyát és a gombát, és fedő alatt megpároljuk.
Vízzel felengedjük, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük. Közben hozzáadjuk a karikára vágott savanyú uborkát.
Tejföllel kikeverjük a lisztet, és ráöntjük a ragura. Tálalás előtt aprított petrezselyemmel megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »