Gombás burgonyafazék recept

Hozzávalók:
- 50 dkg burgonya
- 20 dkg gomba
- 1 közepes vöröshagyma
- 4 ek napraforgó olaj
- 2 csapott ek finomliszt
- 2 dl tejföl
- 3 közepes csemegeuborka
- 4 dl víz
- 2 tk fűszerpaprika
- só ízlés szerint
- 1 csokor petrezselyem
Elkészítése:
A burgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk.
Olajon megdinszteljük a cikkekre szeletelt hagymát, megszórjuk fűszerpaprikával. Rátesszük a kockára vágott burgonyát és a gombát, és fedő alatt megpároljuk.
Vízzel felengedjük, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük. Közben hozzáadjuk a karikára vágott savanyú uborkát.
Tejföllel kikeverjük a lisztet, és ráöntjük a ragura. Tálalás előtt aprított petrezselyemmel megszórjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »