Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombapaprikás kukorica máléval recept

Gombapaprikás kukorica máléval
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg gomba
    • 1 fej hagyma
    • 1 kanál zsír
    • só, őrölt bors
    • 1 kávéskanál fűszer paprika
    • pici majoránna
    • ételízesítő.
    • 20 dkg kukorica dara

    Elkészítése:

    A hagymát a zsíron megpirítjuk, majd rádobjuk a szeletelt gombát és 5 percig pároljuk. Hozzáadjuk a fűszerpaprikát és felöntjük 2 dl vízzel.

    Sózzuk, borsozzuk ételízesítővel és majorannával fűszerezzük, majd puhára pároljuk. Közben, ha elforrna a víz pótoljuk.

    Zsírjára sütjük, majd egy kanál lisztet adunk hozzá, egy picit pirítjuk, majd egy kevés vízzel felöntjük és beforraljuk.

    A kukorica málé elkészítése:

    A kukoricadarát sós vízben addig főzzük, amíg meg nem áll benne a kanál. Ha szükséges pótoljuk a vizet.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá