Gombapaprikás kukorica máléval

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 50 dkg gomba
  • 1 fej hagyma
  • 1 kanál zsír
  • só, őrölt bors
  • 1 kávéskanál fűszer paprika
  • pici majoránna
  • ételízesítő.
  • 20 dkg kukorica dara

Elkészítése:

A hagymát a zsíron megpirítjuk, majd rádobjuk a szeletelt gombát és 5 percig pároljuk. Hozzáadjuk a fűszerpaprikát és felöntjük 2 dl vízzel.

Sózzuk, borsozzuk ételízesítővel és majorannával fűszerezzük, majd puhára pároljuk. Közben, ha elforrna a víz pótoljuk.

Zsírjára sütjük, majd egy kanál lisztet adunk hozzá, egy picit pirítjuk, majd egy kevés vízzel felöntjük és beforraljuk.

A kukorica málé elkészítése:

A kukoricadarát sós vízben addig főzzük, amíg meg nem áll benne a kanál. Ha szükséges pótoljuk a vizet.