Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombapaprikás recept

Gombapaprikás
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 1 kg gomba
    • 1 vöröshagyma
    • 2 zöldpaprika
    • 6 ek olaj
    • 2 ek ételízesítő
    • 1 tk pirospaprika
    • 2 dl tejföl
    • 1 dl főzőtejszín
    • 2 ek liszt

    Elkészítése:

    A megmosott gombát szeletekre vágjuk, egy edényben olajt melegítünk, hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, és világosra pirítjuk.

    Beletesszük a felszeletelt gombát és paprikát. Megszórjuk ételízesítővel, borssal, és meghintjük pirospaprikával.

    30 perc alatt lassú tűzön, lefedve puhára pároljuk. A tejfölt elkeverjük a tejszínnel, majd a liszttel, és a gombához adjuk. Összekeverjük, és felforraljuk. Galuskával vagy tésztával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá