Fűszeres kolbászkák recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- fél kiló darált hús
- kevés zsemlemorzsa
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- fokhagyma
- majoránna
- só,bors
- kevés olaj a sütéshez
- fél kiló burgonya
- egy kis fej kelkáposzta
- 2 szem alma
Elkészítése:
A darált húst fűszerezzük úgy,mintha fasírozottat készítenénk,csak nem teszünk bele pirospaprikát. Hozzáadunk egy kevés zsemlemorzsát,hogy könnyen formázható legyen. Kis kolbászkákat készítünk belőle és olajban kisütjük. Eközben a burgonyát meghámozzuk és megfőzzük.Egy külön edényben megpároljuk a csíkokra vágott kelkáposztát.Amikor kész a burgonya,pürésítjük és hozzákeverjük a párolt kelkáposztát. Az almát megfőzzük egy kevés citromos vízben és egy kevés cukorral ízesítjük ha kell és botmixerrel pürésítjük. Melegen tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »