Fűszeres kolbászkák recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- fél kiló darált hús
- kevés zsemlemorzsa
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- fokhagyma
- majoránna
- só,bors
- kevés olaj a sütéshez
- fél kiló burgonya
- egy kis fej kelkáposzta
- 2 szem alma
Elkészítése:
A darált húst fűszerezzük úgy,mintha fasírozottat készítenénk,csak nem teszünk bele pirospaprikát. Hozzáadunk egy kevés zsemlemorzsát,hogy könnyen formázható legyen. Kis kolbászkákat készítünk belőle és olajban kisütjük. Eközben a burgonyát meghámozzuk és megfőzzük.Egy külön edényben megpároljuk a csíkokra vágott kelkáposztát.Amikor kész a burgonya,pürésítjük és hozzákeverjük a párolt kelkáposztát. Az almát megfőzzük egy kevés citromos vízben és egy kevés cukorral ízesítjük ha kell és botmixerrel pürésítjük. Melegen tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »