Fűszeres kolbászkák recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- fél kiló darált hús
- kevés zsemlemorzsa
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- fokhagyma
- majoránna
- só,bors
- kevés olaj a sütéshez
- fél kiló burgonya
- egy kis fej kelkáposzta
- 2 szem alma
Elkészítése:
A darált húst fűszerezzük úgy,mintha fasírozottat készítenénk,csak nem teszünk bele pirospaprikát. Hozzáadunk egy kevés zsemlemorzsát,hogy könnyen formázható legyen. Kis kolbászkákat készítünk belőle és olajban kisütjük. Eközben a burgonyát meghámozzuk és megfőzzük.Egy külön edényben megpároljuk a csíkokra vágott kelkáposztát.Amikor kész a burgonya,pürésítjük és hozzákeverjük a párolt kelkáposztát. Az almát megfőzzük egy kevés citromos vízben és egy kevés cukorral ízesítjük ha kell és botmixerrel pürésítjük. Melegen tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »