Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Stefánia vagdalt bundában recept

Stefánia vagdalt bundában
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg darált hús
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 kis fej hagyma
    • 2 db zsemle
    • só ízlés szerint
    • bors
    • zsája
    • 1 gerezd fokhagyma
    • 2 evőkanál olaj
    • 1/2 csomag leveles tészta

    Elkészítése:
    Apró kockákra vágjuk a vöröshagymát és üvegesre párolni az olajon, és a fokhagymát zúzzuk össze.
    Áztassuk tejbe vagy vízbe a zsemléket, majd alaposan nyomkodjuk ki. Keverjük alaposan össze a hússal a tojást, a zsemléket, a vöröshagymát, ízesítsük sóval, borssal, fokhagymával, aprított zsályával.
    Formáljunk a húsból hosszúkás formát egy tűzálló tálon, szórjuk meg zsemlemorzsával.
    Süssük 180 fokon 40-50 percig, amíg szép piros ropogós nem lesz. Mikor megsült vegyük ki a sütőből és hagyjuk kihűlni. A leveles tésztát nyújtsuk nagyon vékonyra csomagoljuk bele a kihűlt húst,tetejét keresztben és hosszában vágjuk be de nagyon óvatosan. Kenjük le tojás sárgájával és süssük pirosodásig.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá