Oxfordi húspogácsák recept

Hozzávalók:
- 60 dkg marha- vagy sertéshús
- 20 dkg főtt, áttört burgonya,
- 2 evőkanál reszelt vöröshagyma
- 1 nyers
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25 dkg húsos füstölt szalonna
- 1 evőkanál olaj
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A húst a burgonyával, a tojással, a hagymával, sóval, meg borssal összegyúrjuk, és húsgombócokat formálunk belőle. A szalonnát felszeleteljük, és mindegyik húsgombóc köré csavarunk egy szalonnaszeletet úgy, hogy az oldalát körülölelje, de a teteje szabadon maradjon. A szalonnát fogpiszkálóval megtűzzük, és a húspogácsákat beolajozott tűzálló tálra vagy sütőlemezre egymás mellé fektetve, a sütőben megsütjük. Burgonyapürével körítjük, de adhatunk hozzá paradicsommártást is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »