Laktató fasírt recept

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 30 dkg darált hús(nem baj ha több hús van)
- 20-25 dkg főtt krumpli(nem baj ha több van)
- kb 1 dl tej
- zsemlemorzsa
- ízlés szerint só,bors,vegeta,őröltkömény,vöröshagyma,fokhagyma
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A főtt krumplit összetörjük, megvárjuk amíg kihűl és hozzáadjuk a darált húst, a tejet, a tojást, a fűszereteket és annyi zsemlemorzsát, hogy egy fasírt szerű masszát kapjunk. Gombócokat formálunk belőle, egy picit szétlapítjuk, zsemlemorzsába forgatjuk és kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »