Laktató fasírt recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 30 dkg darált hús(nem baj ha több hús van)
- 20-25 dkg főtt krumpli(nem baj ha több van)
- kb 1 dl tej
- zsemlemorzsa
- ízlés szerint só,bors,vegeta,őröltkömény,vöröshagyma,fokhagyma
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A főtt krumplit összetörjük, megvárjuk amíg kihűl és hozzáadjuk a darált húst, a tejet, a tojást, a fűszereteket és annyi zsemlemorzsát, hogy egy fasírt szerű masszát kapjunk. Gombócokat formálunk belőle, egy picit szétlapítjuk, zsemlemorzsába forgatjuk és kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

