Kukoricás baromfi vagdalt recept
Hozzávalók:
- 40 dkg csont nélküli baromfi felső comb
- 15 dkg konzerv kukorica
- 25 dkg krumpli
- 15 dkg káposzta
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 kisebb fej fokhagyma
- 1 nagyobb fej hagyma
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 evőkanál liszt
- 2-3 evőkanál zsemlemorzsa
- só
- bors
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A húst a káposztával, hagymával, szalonnával és a hagymákkal ledaráljuk.
Egy keverőtálba tesszük, ráütjük a tojásokat, hozzáadjuk a kukoricát, a lisztet és a zsemlemorzsát és jól összegyúrjuk, amíg formálható masszát nem kapunk, majd egyforma nagyságú pogácsákat készítünk a masszából.
Félretesszük 30 percre, majd bő, forró olajban ropogósra sütjük.
A krumplit megpucoljuk, felszeleteljük és megsütjük. A pogácsák mellé tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »


