Kukoricás baromfi vagdalt recept

Hozzávalók:
- 40 dkg csont nélküli baromfi felső comb
- 15 dkg konzerv kukorica
- 25 dkg krumpli
- 15 dkg káposzta
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 kisebb fej fokhagyma
- 1 nagyobb fej hagyma
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 evőkanál liszt
- 2-3 evőkanál zsemlemorzsa
- só
- bors
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A húst a káposztával, hagymával, szalonnával és a hagymákkal ledaráljuk.
Egy keverőtálba tesszük, ráütjük a tojásokat, hozzáadjuk a kukoricát, a lisztet és a zsemlemorzsát és jól összegyúrjuk, amíg formálható masszát nem kapunk, majd egyforma nagyságú pogácsákat készítünk a masszából.
Félretesszük 30 percre, majd bő, forró olajban ropogósra sütjük.
A krumplit megpucoljuk, felszeleteljük és megsütjük. A pogácsák mellé tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »