Húspástétom I. recept

Elkészítés:
A tejben megáztatott zsemlét kinyomkodjuk, összemorzsoljuk, és a hússal, a nyers tojásokkal, egy kiskanál olajban pirított hagymával, sóval meg borssal dolgozzuk össze. A hús felét téglalap alakban kiolajozott tepsire terítjük, hosszában a közepére rakjuk az egészben hagyott, meghámozott kemény tojásokat, beborítjuk a húsvagdalék maradékával, és vizes kézzel hosszúkás cipót formálunk belőle. Meghintjük egy kevés morzsával, leforrázzuk a maradék olajjal, és a sütőben megsütjük. Ha megsült, zsírját leöntjük, és a húst csak hidegen szeleteljük fel.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »