Hamis borjúvagdalt recept

Hozzávalók:
- 70 dkg sertéshús
- 1,5 dl főzőtejszín
- fél citrom
- só, bors
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt, zsemlemorzsa a bundához
- olaj a sütéshez
Elkészítése: A húst megmossuk és legalább háromszor ledaráljuk. A ledarált húsra ráöntjük tejszínt, sózzuk, borsozzuk, majd legalább fél napig állni hagyjuk a hűtőben. A hideg húsmasszából tenyérnyi szeleteket formázunk, majd lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban 3-4 perc alatt pirosra sütjük. Még melegen meglocsoljuk a citrom levével.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »