Hamis borjúvagdalt recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 70 dkg sertéshús
- 1,5 dl főzőtejszín
- fél citrom
- só, bors
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt, zsemlemorzsa a bundához
- olaj a sütéshez
Elkészítése: A húst megmossuk és legalább háromszor ledaráljuk. A ledarált húsra ráöntjük tejszínt, sózzuk, borsozzuk, majd legalább fél napig állni hagyjuk a hűtőben. A hideg húsmasszából tenyérnyi szeleteket formázunk, majd lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban 3-4 perc alatt pirosra sütjük. Még melegen meglocsoljuk a citrom levével.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.